* Simona Halep isi sarbatoreste astazi implinirea varstei de 24 de ani, la Wuhan, in China, unde este principala favorita la turneul Premier, avand-o alaturi pe mama ei. Excelenta observatia lui Andrei Constantinescu, pe site-ul sau doartenis: Simona a purtat la ultimul antrenament dinaintea aniversarii un tricou pe care scrie, premonitoriu: ”Nascuta pentru maretie”. Ne-a scutit de comentarii. Si acelasi gazetar aminteste ca, de sambata, Serena Williams are 34 de ani! La multi ani amandurora!

* In etapa a 2-a a Super Ligii de polo pe apa, Dinamo a invins cu 30-4 (8-0, 6-3, 7-0, 9-1) pe Poli Cluj, iar Steaua Bucuresti a dispus de AMEFA Arad cu 22-4 (3-0, 9-1, 5-0, 5-3).

* Romania este pentru a sasea oara campioana europeana de minifotbal, in urma victoriei obtinute sambata in finala disputata la Vrsar (Croatia), cu 5-1 (2-0), in fata formatiei tarii gazda. Cum actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a fost lansat chiar de minifotbal, unde era, de asemenea, presedinte, lucrurile sunt logice. Cu fotbalul mare stam mai micro…