Dupa ce mai acum o saptamana, CIBO Brasov anunta ca onoreaza vineri memoria mentorului sau, marele fost ciclist si antrenor Martie Stefanescu (urmasul lui, Toader George ii onoreaza amintirea mereu), cu traditionalul Memorial dedicat acestuia, zilele acestea prefateaza evenimentul si organizeaza Cupa Poiana Brasov la ciclocros, cu sprijinul substantial al Directiei judetene de tineret si sport Brasov, printre sportivii prezenti la aceasta intrecere aflandu-se si Eduard Grosu, de la echipa Pro-continentala Nippo-Vini Fantini.

De altfel, Eduard Grosu (foto, ‘imprumutata’ chiar de pe pagina lui FB) si-a si adjudecat prima etapa a competitiei, din prima zi, evident la clasa Elite, fiind urmat de Ionut Zdraila si de Mihail Zegrean, in vreme ce la juniori s-a impus Attila Molnar, secundat de Mihai Frunza, locul 3 la aceasta categorie de varsta revenind lui Ciprian Jitaru.

La feminin, a castigat Violeta Alexe, in timp ce la categoria 11-14 ani talentatul Mihnea Harasim, pe care il intalnesc din ce in ce mai des in fruntea unor competitii pentru copii, a fost primul, ocupand si un remarcabil loc 3 la cadeti, unde primul a trecut linia de sosire Adi Marcu, urmat de Florin Jidoi.

In fine, a fost programata si o cursa pentru cei mai tineri ciclisti, copiii de 5-10 ani, unde podiumul a fost ocupat de Rares Iacob, David Botea si Mihai Trofin.

Dupa disputarea acestei cupe organizate de o grupare de mare traditie din ciclismul nostru, sambata si duminica sunt programate, la Zarnesti, Campionatele nationale de ciclocros, care incheie, ca de obicei, sezonul competitional oficial. Sper sa am rezultate si de acolo, pentru a ca iubitorii de ciclism sa afle ce se mai intampla prin sportul lor si, de ce nu, sa le vina pofta sa fie prezenti la cat mai multe curse!