Ati mai pomenit de cand sunteti o federatie sportiva olimpica aleasa de PFA-uri si microintreprinderi? Iata, 59 de PFA si microintreprinderi, cu un personal total de 106, dintre care mai bine de jumatate minori (exploatarea minorilor este interzisa), la care actioneaza 11 specialisti, cu totul, la toate, au ales un asa-zis presedinte o persoana cu numele Eduard Novak.

Inovatia, unica in lume, a aparut in mijlocul Romaniei, intr-o statiune izolata, la ceas de seara (ca in catacombele guvernului…), din judetul Covasna, intr-o semiclandestinitate aproape totala, intr-o disciplina care de 3 ani nu este recunoscuta de nimeni din domeniu (MTS nu o prevede la buget, nici macar in bilanturile in care este trecuta, de pilda, inclusiv cea de scrabble, cu buget si tot ce trebuie, iar COSR nu o mai convoaca de 2 ani la nicio Adunare Generala).

Asa cum nu exista in scripte, nu exista nici faptic, decat prin amintirile catorva pasionati, in conturile catorva profitori si in analele care se opresc, brusc, in 2014, adica fix de cand este secatuita de orice mijloace (ba si cu datorii si amenzi de aproape 1 milion de lei, pe fata, ce-o fi pe ascuns, Cel de Sus cu marea mila a lui) de numitul Novak.

Cam asta, sa vedem ce se mai mai intampla, voi afla ce panarama a fost in celebra statiune Balvanyos, si, daca va merita, vaa voi povesti. Dar tare mi-e teama ca voi afla ca la Balvanyos au fost, de fapt, ca de cand se stie, niste mofete!

Vorba unui clasic intrebat cum a fost la o inmormantare: NASOL MOMENT, MISTO COLIVA!