Citesc si ma crucesc, pe site-ul, singurul element care mai arata ca respectiva holograma emite ceva, FR de ciclism, o ilegalitate cat casa:


“Viitori antrenori de ciclism au facut primii pasi
In week-end-ul 27-28 ianuarie 2018 la Miercurea Ciuc s-a desfasurat primul modul dintr-o serie de patru al cursului de formare antrenori de ciclism. Cel care a prezentat acest modul este Cristiano Valoppi, antrenor cu o carte de vizita impresionanta, care cuprinde 5 medalii olimpice, 16 mondiale si 7 continentale.

 

Toate locurile alocate acestui curs au fost ocupate inca din prima saptamana, 30 fiind numarul celor  care s-au bucurat de informatiile valoroase.
In cele doua zile de curs Valoppi a pus foarte mult accent pe felul in care s-a demonstrat in ultimii ani ca ceea ce se credea ca e corect este de fapt in foarte multe cazuri gresit, iar noile metode de antrenament se bazeaza foarte mult pe cifre exacte rezultate in urma unor calcule foarte precise.” 

 

Si dai cu gargara, si dai cu vorbe in vant sau vanturi de vorbe, o ciulama fara cap si fara coada. Sa fim bine intelesi, in tara asta, ca oriunde in lume, nu poate face oricine o scoala, ne adunam niste unii, platim taxa de inscriere, si dupa 4 weekend-uri de sprit si voie buna am facut o meserie. Este complet ilegal, exista o Scoala nationala de antrenori, apoi facultati acreditate etc.
Apoi, ca unul care mai stie cate ceva din ciclismul asta, cine e acest domn Valoppi, care, acum o saptamana era “multiplu campion olimpic si mondial”,iar acum DECAT “antrenor cu o carte de vizita impresionanta, care cuprinde 5 medalii olimpice, 16 mondiale si 7 continentale.”
Recunosc cu umilinta ca n-am auzit de o asemenea somitate, poate m-am mai rupt eu de acest sport de cand s-a prabusit, sa zicem (ascultand o vorba veche a lui Titi Teasca: “Hai sa plecam, ca ne pune martori!”). Desi, medalii olimpice, mondiale si continentale erau greu de scapat, chiar pentru un cititor superficial al presei sportive.
Ma rog, poate mi-a scapat mie. Asa ca am apelat la prietenul Google, am scris Cristiano Valoppi, si iata datele primite pe Wikidata:
Language Label Description Also known as

English Cristiano Valoppi No description defined

Romanian Cristiano Valoppi No description defined

French Cristiano Valoppi directeur sportifitalien

Spanish Cristiano Valoppi No description defined

Sa vedem referiri la ilustrul personaj:

All entered languagesstatementsinstance ofhuman

0 references

sex or gender

male

0 references

country of citizenship

Italy

0 references

given name

Cristiano

0 references

Wikipedia(0 entries)

Wikibooks(0 entries)

Wikinews(0 entries)

Wikiquote(0 entries)

Wikisource(0 entries)

Wikiversity(0 entries)

Wikivoyage(0 entries)

Wiktionary(0 entries)

Other sites(0 entries)
Dupa cum se vede, omul este O, adica zero, zero, zero, zero etc, zero!
Stati ca apare, totusi, intr-un articolas cu Jocurile Paralimpice si romanii, 12 sportivi, deplasati in 2016 la Rio, unde la ciclism scrie “Eduard Novak ?i Attila Olah la ciclism, antrenor Cristiano Valoppi;”
Pai, cum facem prieteni, ca premierea a fost facuta, cum am scris pe 21 decembrie

2017:STAT PREMIERE JOCURILE PARALIMPICE KAIAC-CANOE BRAZILIA
NOVAK KAROLY 156579 Premii KAIAC CANOE Premii
MARTIN FANEL 37579 Premii KAIAC CANOE Premii
CRAUCIUC FLORIN 37579 Premii KAIAC CANOE Premii
CONSTANTIN IONEL 87684 Premii KAIAC CANOE Premii
BUJOREANU MONICA 87684 Premii KAIAC CANOE Premii
Deci, sportivul (aici cu prenume care sa permita confuzia cu tatal, desi acesta  nu a fost antrenor la Rio, se vede clar)a fost premiat pe statul de plata al antrenorilor, culmea, de la kaiac-canoe, iar alde Valoppi, nici aici nu figureaza!
Mai oameni buni, chiar nu v-ati saturat de chestiile astea, chiar credeti ca veti face ceva in viata, adevarat, cu hartii date de un nimeni (ma rog, zero de ‘n’ ori)? Pai atunci sa va fie de bine, desi cred ca mai bine banii aia ar trebui sa dati unui amarat la colt de strada. Dar poate va place sa fiti complici la asemenea ilegalitati, pentru ca un curs de antrenori facut pe picior este INCALCARE FLAGRANTA A LEGII!

 

PS. Vad ca pe acelasi site este convocata si Adunarea Generala ordinara, pe 3 martie, ora 11,00, in Brasov. Probabil acolo vor fi unsi si antrenorii facuti la apelul de seara! Mircea Romascanu, vei avea prilejul sa-ti cunosti noii colegi, mai scoliti decat tine, de catre multiplul domn Valoppi, supranumit “O references”.