* Iata rezolvarea cea mai comoda posibil a unei situatii de criza, semn ca nici la echipa de handbal feminin CSM Bucuresti, in pofida bugetului de te lingi pe degete (si or fi destui…), nu se gandeste pe termen lung: a fost demis antrenorul!

Distractia maxima este ca, daca nu esti foarte atent si te rezumi doar la citit stirile, ai zice ca omul este de mult la echipa, pentru ca, ma umfla si rasul, il cheama Johansson, numele antrenorului de mai multi ani. Da, dar asta este Magnus Johansson, suedez, care l-a inlocuit pe Per Johansson, norvegian.

Din cate am aflat si eu de la oameni mai informati decat mine in handbal, actualul (ma rog, de azi fostul…) era un nimeni, iar in dreptul lui nu prea figureaza decat faptul ca a schimbat 9 echipe, si de baieti, si de fete, majoritatea suedeze. De altfel se vede si din poza care ilustreaza comunicatul, imprastia un entuziasm si o mobilizare de te ia cu lesin.

In fine, un comunicat al CSM Bucuresti spune “Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si antrenorul Magnus Johansson au hotarat sa incheie colaborarea”, ceea ce eu traduc prin faptul ca tehnicianul a umflat banii (precis ca avea si clauza de reziliere, ca prea era transferabil si aflase ca la Bucuresti jucatoarele au obiceiul sa schimbe conducerea tehnica una-doua), interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, secundul, si antrenoarea cu portarii, Mihaela Ciobanu.

Urmatorul meci, din Liga campionilor, va fi in deplasare, in Norvegia, cu Vipers Kristiansand, probabil acolo se va lupta din rasputeri pentru un rezultat de dres busuiocul, iar sectia de handbal cauta antrenor. Tot un Johansson?

Glumim noi, radem, dar aceasta selectionata multinationala (cu 9 nationalitati in lot!) toaca o caruta de bani din impozitele bucurestenilor! Magnus semnase pe 2 ani, credeti ca a primit tot dupa doar vreo 3 luni si a fost “amiabil”?
*La Buenos Aires am ramas la bilantul de ieri, 2 medalii de aur, 3 de argint si 3 de bronz, si probabil asa vom incheia competitia, un rezultat destul de bun, mai bun la total fata de primele 2 editii, dar cu una de aur mai putin fata de precedenta. Ma rog, vom vorbi mai pe indelete la final.

Deocamdata sa vedem ce s-a intamplat in ziua a 10-a cu sportivii nostri, informatii preluate de pe site-ul COSR.

Romania a avut doi reprezentanti in intrecerile olimpice. Aurelian Dragomir a evoluat la sarituri in apa, unde s-a clasat pe locul 11 in finala, cu 423.75 p, iar Razvan Carare a ocupat locul 10 dupa cele doua etape in care s-a desfasurat concursul de aruncarea sulitei, cu un total de 140,05 m.

Astazi, in a 11-a zi competitionala a JOT Buenos Aires 2018, penultima, Aurelian Dragomir va evolua la sarituri in apa, alaturi de rusoica Uliana Kliueva, in intrecerea echipelor internationale mixte, programata de la ora 23:00, ora Romaniei.

* PROGRAMUL TV, joi, 18.10.2018:
12:00 Tenis, WTA • Digi 2 Turneul din Moscova
14:45 Snooker • Eurosport Openul Angliei: Crawley
19:00 Tenis, WTA • Digi 3, Digi 2 Turneul din Luxemburg
19:00 Fotbal, Liga 2 • Telekom 3 Ripensia – U Cluj
20:00 Baschet M • Digi 4 TSKA Moscova – Darussafaka Istanbul