* Gata, ne punem ceasurile dupa fusul orar al Extremului Orient, pentru ca incepe sezonul de tenis, a doua racheta a Romaniei, Mihaela Buzarnescu urmand sa joace la Brisbane, intalnind in primul tur cu Lesia Turenko, o tragere la sorti la limita ghinionului, pentru ca se intalnesc locul 24 (romanca) si locul 27 (ucraineanca) inca din start.

Pe de alta parte, Mihaela Buzarnescu are un palmares net pozitiv cu Turenko, 2 victorii din tot atatea meciuri in 2018, iar in orasul australian, fiind vorba de un turneu Premier de 1 milion de dolari, a venit multa lume buna: Elina Svitolina, favorita 1, Naomi Osaka (nr. 2), Daria Kasatkina (nr. 7, posibila adversara in turul 2), Petra Kvitova (nr. 4), Sloane Stephens (nr. 3) sau Karolina Pliskova (nr. 5).

Asta ca sa vedem inca o data nivelul la care a ajuns Mihaela Buzarnescu, care, iata, ataca sezonul de la cel mai inalt nivel posibil, se bate cu ce-i mai bun in acest moment.

* Celelalte romance din primele 100 de jucatoare ale lumii, in afara liderei mondiale Simona Halep, care va intra in hora abia in a doua saptamana a noului an, se afla in China, la Shenzhen, de unde vom avea, la ora 6,00, pe Digisport 2, si primele imagini cu o jucatoare de-a noastra, Ana Bogdan (foto), care o va intalni in primul tur al turneului de 750.000 dolari, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Direct pe tablou sunt si Irina Begu (tragerea i-a sortit o jucatoare din calificari), Sorana Cirstea, adversara fiindu-i poloneza Magda Linette (cam la 8,30 ar fi meciul), Iar in calificari joaca Monica Niculescu (cu nipona Nao Hibino).

* PROGRAMUL TV, duminica, 30.12.2018:
00:00 Baschet, NBA, Telekom 1 Milwaukee – Brooklyn
06:00 Tenis, WTA, Digi 2 Turneul din Shenzen
13:30 Schi fond, Eurosport Turul de schi de la Toblach
14:00 Fotbal, Premier League, Telekom 1 Crystal Palace – Chelsea
16:15 Fotbal, Premier League, Telekom 1 Southampton – Manchester City
16:15 Fotbal, Premier League, Telekom 2 Burnley – West Ham
17:15 Sarituri cu schiurile, Eurosport Turneul celor patru trambuline
18:30 Fotbal, Premier League, Telekom Manchester United- Bournemouth
21:15 Darts, Eurosport – CM Londra
22:30 Baschet, NBA, Telekom 1 Orlando – Detroit