*CFR Cluj va juca împotriva maltezilor de la Floriana. Meciul se va juca în Malta, într-o singură manșă. De altfel, intregul program al cupelor europene a suferit modificari majore, ideea fiind reducerea numarului de meciuri. Normal ar fi restructurarea totala a cupelor, cu campioanele intr-un sistem apropiat macar de cel originar, altfel diferentele se vor adanci pana la ruperea fotbalului continental, prapastie periculoasa.

Oricum, iata programul in continuare al campioanei Romaniei, implicit, din actuala editie:
18/19 august – turul I preliminar (o manșă);
25/26 august – turul II preliminar (o manșă);
31 august – tragere la sorți turul III preliminar;
1 septembrie – tragere la sorți play-off;
15/16 septembrie – turul III preliminar (o manșă);
22/23 septembrie – play-off (tur);
29/30 septembrie – play-off (retur);
1 octombrie – tragere la sorți grupe.

UEFA a împărțit echipele în mai multe grupe. CFR Cluj a fost cap de serie în grupa a 3-a, dar doar in primul tur.

* La turneul WTA International de 202.250 dolari de la Praga a fost tras la sorti tabloul principal. Astfel, principala favorită, Simona Halep va juca împotriva slovenei Polona Hercog, ocupanta locului 45 mondial, Patricia Țig va debuta contra cehoaicei Barbora Krejcikova, invingatoarele acestor partide urmand sa se confrune in turul secund.

Irina Begu va juca în primul tur cu ucraineanca Dayana Yastremska, în timp ce Ana Bogdan mai are de așteptat numele adversarei, ea urmând să vină din caificări. In preliminarii sunt in continuare in cursa Laura Paar si Gabriela ruse, Irina Bara si Jaqueline Cristian oprindu-se deja.

* Dupa disputarea celor 4 optimi de finala ale Ligii campionilor a fost definitivat programul sferturilor, ca si perechile, ultimele 3 faze (sferturile, semifinalele si finala) urmand sa se dispute intr-o singura mansa, toate in Portugalia. Un fel de cantonament prelungit. Sau autoizolare, daca vreti, ceruta de vremurile pandemice in care traim.

Programul sferturilor
12 august: Atalanta Bergamo – Paris-SG
13 august: RB Leizpig – Atlético de Madrid
14 august: FC Barcelona – Bayern Munich
15 august: Manchester City – Lyon

Posibile semifinale vor fi intre invingatoarele dintre MC si Lyon respectiv Barca-Bayern, respectiv Leipzig-Atletico si Atalanta-PSG, pe 18 si 19 august, finala fiind programata pe 23 august.